Yöreli İlkokulu
Yöreli Mahallesi
05455220312

VİZYON

Yöreli İlkokulu olarak hedefimiz, öğrencilerimizin okulumuzdaki eğitimlerine başladığı ilk günden son güne kadar, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı bireyler yetiştirmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

MİSYON

Kendine ve insan haklarına saygılı, özgür, demokratik düşünen, öğrenmeye ve araştırmaya hevesli bireyler yetiştirmek. Teknolojik gelişmeleri okulumuza kazandırarak, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümseyen bireyler yetiştirmek. Sorumluluk sahibi, kendine güvenen, iletişim becerileri yüksek bireyler yetiştirmek. 21. yüzyıla ayak uydurarak öğrencilerin gelişim ihtiyaçlarını karşılayabilecek beceriler kazandırmak.

08.50-14.30

İlçe merkezine 3 km il merkezine de yaklaşık 40 km uzaklıktadır